Godfather

Godfather

Visar alla 2 resultat

Godfather Platinum

kr855.00

Godfather Platinum är vår mest exklusiva vodka i ultra-premium segmentet. Skapad för livsnjutare, ger denna eleganta vodka ett uttryck för år av erfarenhet, talang och innovation.

Godfather Platinum är dubbelt så filtrerad som dess konkurrenter i samma segment och dess unika design gör den utmärkt som present. Flaskan kommer i en exklusiv presentlåda, specialtillverkad i Frankrike, med läckra graveringar och ett halsband med en armenisk symbol.

Helt enkelt en vodka med wow-faktor.

DOFT

Ren och fräsch doft av nopales, violett, och en hint av havregrynskakor.

SMAK

En uppvärmande och invecklad smak med lätta noter av citrongräs, kastanjehonung och örter.

KARAKTÄR

Extremt mjuk och len karaktär med en klar färg. Otroligt balanserad och fyller hela munnen.

KVALITETSVERIFIERING

Godfather Platinum tillverkas genom att högkvalitets ALFA alkohol blandas med rent armeniskt källvatten. ALFA alkohol är idag den bästa standarden för etylalkohol som kan användas för att tillverka sprit. Den är överlägsen industristandarden Luxe på många sätt. Vid tillverkningen av ALFA används bara vete eller råg vilket skiljer ALFA från Luxe där andra, mindre värdefulla spannmål används. De högsta kraven ställs på ALFA med hänsyn till kemisk sammansättning och nivån av giftiga ämnen. För destilleringen används den senaste innovativa teknologin.

För Godfather Platinum följer det med ett verifieringskort där kemiska testresultat visar på en låg nivå av koppar, metanol och aldehyder – verifierat av kvalitetsavdelningen på SPS Cigaronne LLC, en av Armeniens största cigarettillverkare.

SERVERINGSTIPS

Godfather Platinum passar bäst att drickas neat eller med is. Godfather Platinum passar dessutom fantastiskt att användas i utsökta cocktails och drinkar, klicka på bilden nedan för att läsa mer om de signaturcocktails vi har utvecklat för Godfather Platinum tillsammans med en av Sveriges bästa bartenders – George Kakaji.

Godfather Ultra Premium

kr549.00

Godfather Ultra Premium är den andra vodkan som är en del av Godfather varumärket.

Godfather Ultra Premium tillverkas med hjälp av ett innovativt flerstegs alkohol- och vattenfiltreringssystem som är helt unikt och skiljer sig avsevärt från standard filtreringssystem som används för vodkatillverkning runt om i världen. Filtreringssystemet renar etylalkoholen från dess giftiga ämnen och eliminerar all obehaglig smak och lukt.

Godfather Ultra Premium är upp till 50 gånger mer filtrerad än dess konkurrenter i samma segment och dess unika design gör den utmärkt som present.

DOFT

Mild doft med hint av vanilj och sockerglasyr.

SMAK

I gommen känner man en hint av citrus och noter av mörk choklad.

KARAKTÄR

Mjuk och mild karaktär med en klar färg.

KVALITETSVERIFIERING

Godfather Ultra Premium tillverkas genom att högkvalitets ALFA alkohol blandas med rent armeniskt källvatten. ALFA alkohol är idag den bästa standarden för etylalkohol som kan användas för att tillverka sprit. Den är överlägsen industristandarden Luxe på många olika sätt. Vid tillverkningen av ALFA används bara vete eller råg vilket skiljer ALFA från Luxe där andra, mindre värdefulla spannmål används. De högsta kraven ställs på ALFA med hänsyn till kemisk sammansättning och nivån av giftiga ämnen. För destilleringen används den senaste innovativa teknologin.

SERVERINGSTIPS

Godfather Ultra Premium passar bäst att drickas neat eller med is. Godfather Ultra Premium passar dessutom fantastiskt att användas i utsökta cocktails och drinkar, klicka på bilden nedan för att läsa mer om de signaturcocktails vi har utvecklat för Godfather Ultra Premium tillsammans med en av Sveriges bästa bartenders – George Kakaji.