Godfather Ultra Premium

kr549.00

Vodka
Armenien
40 %
70 cl

Artikelnr (HORECA): 101-002

Systembolagets artikelnr: 87408

Vodka
Armenien
40 %
70 cl

Artikelnr (HORECA): 101-002


Godfather Ultra Premium är den andra vodkan som är en del av Godfather varumärket.

Godfather Ultra Premium tillverkas med hjälp av ett innovativt flerstegs alkohol- och vattenfiltreringssystem som är helt unikt och skiljer sig avsevärt från standard filtreringssystem som används för vodkatillverkning runt om i världen. Filtreringssystemet renar etylalkoholen från dess giftiga ämnen och eliminerar all obehaglig smak och lukt.

Godfather Ultra Premium är upp till 50 gånger mer filtrerad än dess konkurrenter i samma segment och dess unika design gör den utmärkt som present.

DOFT

Mild doft med hint av vanilj och sockerglasyr.

SMAK

I gommen känner man en hint av citrus och noter av mörk choklad.

KARAKTÄR

Mjuk och mild karaktär med en klar färg.

KVALITETSVERIFIERING

Godfather Ultra Premium tillverkas genom att högkvalitets ALFA alkohol blandas med rent armeniskt källvatten. ALFA alkohol är idag den bästa standarden för etylalkohol som kan användas för att tillverka sprit. Den är överlägsen industristandarden Luxe på många olika sätt. Vid tillverkningen av ALFA används bara vete eller råg vilket skiljer ALFA från Luxe där andra, mindre värdefulla spannmål används. De högsta kraven ställs på ALFA med hänsyn till kemisk sammansättning och nivån av giftiga ämnen. För destilleringen används den senaste innovativa teknologin.

SERVERINGSTIPS

Godfather Ultra Premium passar bäst att drickas neat eller med is. Godfather Ultra Premium passar dessutom fantastiskt att användas i utsökta cocktails och drinkar, klicka på bilden nedan för att läsa mer om de signaturcocktails vi har utvecklat för Godfather Ultra Premium tillsammans med en av Sveriges bästa bartenders – George Kakaji.

Kategori:

Mer information

Varumärke