Godfather Platinum

kr855.00

Vodka
Armenien
40 %
70 cl

Artikelnr (HORECA): 101-001

Systembolagets artikelnr: 82327

Vodka
Armenien
40 %
70 cl

Artikelnr (HORECA): 101-001


Godfather Platinum är vår mest exklusiva vodka i ultra-premium segmentet. Skapad för livsnjutare, ger denna eleganta vodka ett uttryck för år av erfarenhet, talang och innovation.

Godfather Platinum är dubbelt så filtrerad som dess konkurrenter i samma segment och dess unika design gör den utmärkt som present. Flaskan kommer i en exklusiv presentlåda, specialtillverkad i Frankrike, med läckra graveringar och ett halsband med en armenisk symbol.

Helt enkelt en vodka med wow-faktor.

DOFT

Ren och fräsch doft av nopales, violett, och en hint av havregrynskakor.

SMAK

En uppvärmande och invecklad smak med lätta noter av citrongräs, kastanjehonung och örter.

KARAKTÄR

Extremt mjuk och len karaktär med en klar färg. Otroligt balanserad och fyller hela munnen.

KVALITETSVERIFIERING

Godfather Platinum tillverkas genom att högkvalitets ALFA alkohol blandas med rent armeniskt källvatten. ALFA alkohol är idag den bästa standarden för etylalkohol som kan användas för att tillverka sprit. Den är överlägsen industristandarden Luxe på många sätt. Vid tillverkningen av ALFA används bara vete eller råg vilket skiljer ALFA från Luxe där andra, mindre värdefulla spannmål används. De högsta kraven ställs på ALFA med hänsyn till kemisk sammansättning och nivån av giftiga ämnen. För destilleringen används den senaste innovativa teknologin.

För Godfather Platinum följer det med ett verifieringskort där kemiska testresultat visar på en låg nivå av koppar, metanol och aldehyder – verifierat av kvalitetsavdelningen på SPS Cigaronne LLC, en av Armeniens största cigarettillverkare.

SERVERINGSTIPS

Godfather Platinum passar bäst att drickas neat eller med is. Godfather Platinum passar dessutom fantastiskt att användas i utsökta cocktails och drinkar, klicka på bilden nedan för att läsa mer om de signaturcocktails vi har utvecklat för Godfather Platinum tillsammans med en av Sveriges bästa bartenders – George Kakaji.

Kategori:

Mer information

Varumärke