SIGNATURCOCKTAILS

Golden Alco har tillsammans med den prisbelönta bartendern George Kakaji utvecklat ett dussintal signaturcocktails för våra vodkamärken. George Kakaji har blivit utsedd till en av Sveriges bästa bartenders och vunnit pris för att ha skapat den finaste cocktailen i hela Sverige. Idag arbetar han som Bar Manager på Vy NKPG.


I skapandet av dessa unika cocktails hade jag fyra teman i åtanke:
1. Ekologiskt: Jag ville utveckla cocktails med ekologiska ingredienser som de flesta har tillgängliga hemma.
2. Vodka smaken: Med anledning av den höga kvaliteten på vodkan ville jag säkerställa att vodkasmaken verkligen framträdde.
3. Fräscha fruktsmaker: Jag ville också framhäva de fräscha fruktsmakerna från ingredienserna i cocktailsen.
4. Enkelhet: Jag ville skapa enkla cocktails, så att vem som helst skulle kunna göra dem hemma eller på en bar.

Resultatet blev 13 stycken cocktails med helt unika recept som smakar fantastiskt. Jag hoppas att ni njuter av dessa cocktails och vodkan ansvarsfullt. Ett tips är att alltid dricka ett glas vatten mellan varje cocktail.


– George Kakaji

Klicka på respektive bild för att läsa mer om cocktailen.